Music Studio Policy & filosofi

 Fordi vi  musikkpedagoger virkelig tror at musikk utdanning er en gave for livstid med   musikalsk glede, har jeg satt opp følgende betingelser for  ditt  barns musikalske instruksjon:

1. Alle semesteravgifter betales  i forveien (barnet må fremvise kvittering på betalt semesteravgift på den første leksjonen)

2. Fravær fra en leksjon vil bli godtatt i  nødstilfeller. Disse bør være sjeldne, og vi som lærere, vil være den eneste dommeren av deres gyldighet.

Følgende skal beskrive hva som unnskyldt og hva som ikke er:

• Naturkatastrofer som oversvømmelser eller orkan - unnskyldt

• Dødsfall og begravelser i familien - unnskyldt

• Alvorlig sykdom, beinbrudd, etc. - unnskyldt

• Familieferier med minst en  ukes forhåndsvarsel - unnskyldt

• Deltagelse i organisert musikalsk aktivitet - unnskyldt

• Mangel på transport - ikke unnskyldt

• Ikke tid til øvelse denne uken - ikke unnskyldt

 Ikke-akutt avbestilling, siste-liten kanselleringer, og "noshows" vil medføre at eleven mister timen uten økonomisk kompensasjon.

 Husk å jobbe med barnet ditt ved  å sette opp en daglig plan for musikkøvelser så snart en ny sesong nærmer seg, enten det er skoleår eller sommer ferie. En fast tid  hver dag vil hjelpe dem å huske uten stadig måtte bli minnet, og vil også bidra til å sørge for at du får ditt utbytte  av det du betaler for musikkundervisningen. Studiet av musikk er givende og morsomt, men det er arbeid også! Dette er trolig det første seriøse engasjement ditt barn noensinne har gjort. Som du vet, vil barnet bare være så opptatt som du er.

Det er mitt oppriktige ønske at min undervisning og din støtte  hjemme (med oppmuntring, ros og disiplin når det trengs) vil danne et effektivt team. Ved å arbeide sammen kan vi gjøre musikk til  en av de mest morsomme og givende opplevelsene barnet ditt noen gang har hatt. Dette er en av de få muligheter for trening som de vil bære med seg for hele sin  livstid.