Om undervisningen.. 

Året er delt opp i to semestre hvert på ca. 17  uker. 
Vårsemesteret varer fra første uke i februar til ut juni.
Høstsemesteret starter fra uke 34 i august  til ca. 4 uke i januar.

Vi vil ta opp nye elever fortløpende dersom kapasiteten tillater det. 

Husk å jobbe med barnet ditt ved å sette opp en daglig plan for musikkøvelser så snart en ny sesong nærmer seg, enten det er skoleår eller sommer ferie. En fast tid hver dag vil hjelpe dem å huske uten stadig måtte bli minnet, og vil også bidra til å sørge for at du får  utbytte av det du betaler for musikkundervisningen. Studiet av musikk er givende og morsomt, men det er arbeid også! Dette er trolig det første seriøse engasjement ditt barn noensinne har gjort. Som du vet, vil barnet bare være så opptatt som du er.

Hver student vil gå videre i opplæringen så raskt som musikkstykkene eleven jobber med  er tilstrekkelig mestret. Det er mitt oppriktige ønske at min undervisning og din støtte hjemme (med oppmuntring, ros og disiplin når det trengs) vil danne et effektivt team. Ved å arbeide sammen kan vi gjøre musikk til en av de mest morsomme og givende opplevelsene barnet ditt noen gang har hatt. Dette er en av de få muligheter for trening som de vil bære med seg for hele sin livstid. 
Hvert semester avsluttes med en elevkonsert, der alle elevene spiller etter tur  for foreldre, besteforeldre  og venner. Konserten teller som 20 min. undervisningstid. Etter konserten blir det lett servering , koselig prat, både elever og foresatte blir bedre kjent med hverandre.